GenMath Grade 11 Exam (GMAT2111)
Q1. Evaluate the logarithmic expression: 3log9(x2)=6log9(x)
        Answer: True
      Q2. Evaluate the logarithmic expression: (log32)(log34)=log38
        Answer: False
      Q3. Evaluate the logarithmic expression: 3(log9x)2=6log9x
        Answer: True
      Q4. Find the value of the logarithmic expression: log7(73⋅78)
        Answer: 11
      Q5. Find the value of the logarithmic expression: log1/216
        Answer: -4
      Q6. Evaluate the logarithmic expression: (log32)(log34)=log36
        Answer: False
      Q7. Find the value of the logarithmic expression: log7(75)
        Answer: 5
      Q8. Evaluate the logarithmic expression: (log32)(log34)=log38
        Answer: False
      Q9. Find the value of the logarithmic expression: log3(27⋅81)
        Answer: 7
      Q10. Find the value of the logarithmic expression: log9729
        Answer: 3
      Q11. Find the value of the logarithmic expression: log71
        Answer: 0
      Q12. Evaluate the logarithmic expression: log3(2x2)=2log3(2x)
        Answer: False
      Q13. Find the value of the logarithmic expression: log232
        Answer: 5
      Q14. Find the value of the logarithmic expression: log55
        Answer: 1
      Q15. Evaluate the logarithmic expression: log(22)=(log2)2
        Answer: False
      Q16. Find the value of the logarithmic expression: log7(749)
        Answer: 1
      Q17. Find the value of the logarithmic expression: log2(21024)
        Answer: -6
      Q18. Evaluate the logarithmic expression: log3(2x2)=log32+2log3x
        Answer: True
      Q19. Find the value of x: 24=x
        Answer: 16
      Q20. Find the value of x: 43=x
        Answer: 64
      Q21. Find the inverse of the function A = {(-4, 4), (-3, 2), (-2, 1), (0, -1), (1, -3), (2, -5)}:
        Answer: A−1 = {(4, -4), (2, -3), (1, -2), (-1, 0), (-3, 1), (-5, 2)}
      Q22. The relation pairing a real number to its square is a one-to-one function:
        Answer: False
      Q23. Find the inverse of the function defined by the table: x = -4 to 4, y = -9 to 7 (by 2s):
        Answer: x = -9, -7, -5, -3, -1, 1, 3, 5, 7; y = -4, -3, -2, -1, 0, 1, 2, 3, 4
      Q24. The relation pairing an SSS member to his/her SSS number is a one-to-one function:
        Answer: True
      Q25. Identify as stock or bond: (a) A form of equity financing. (b) A form of debt financing:
        Answer: (a) Stock, (b) Bond
      